Facebook Badge

3/02/2007

Selamat tinggal Blogspot

Saya akan rasa tak perlu lagi cakap banyak .. malas tahap jingga dah nak update blog ini, lagi pun tak ramai yang suka lagu puisi .. kalau sedikit dari kamu semua yang rasa suka nak dengar lagu puisi sila ke sini www.airmas.esasterawan.net saya akan hanya update blog di situ... Sengaja saya tinggalkan blog ini menjadi sejarah.

babai blogspot...jangan menangis aku tak perlu sedu sedan itu


kalau kat www.airmas.esasterawan.net pun ada rasa boring,saya akan memberi kebabaian juga , tapi tapi buat masa ini saya masih ada rasa suka di sana....

2 comments:

Anonymous said...

Loh ...

adam said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is