Facebook Badge

9/11/2006

Iklan tidak berbayar



(cover album oleh sinaganaga.blogspot.com)


Artis: gitartong.blogspot.com
Tajuk: Balada minah memulas mesin masa

Lagu-lagu:
1. Balada minah memulas mesin masa
2. Menambat rakit
3. Bumi Sendiri
4. Membenarkan kebodohan
5. Tragedi satu pagi (unplugged)
6. FARAQSTIKA
7. Dibawah langit tanpa hujung (live)
8. Mahligai duka (live)
9. Inu
10. Tragedi satu pagi

Akhirnya! setelah hampir berputus urat kentut, album demo ini dapat juga di siapkan. menurut Gitartong, beliau akan ceritakan kelak derita ketika proses menerbitkannya bukan prosess menghasilkan kentut.

tetapi buat masa sekarang ini matanya nampak $$$$ jer di bawah ini disertakan proses membelinya kepada yang berminat. Haha! kalau ada yang berminat . Haha! kalau ada yang berminat . Haha! (cubaan meniru efek gema yang ada dalam album)


Harga online: RM 10.00+ RM5.00 (sampul pos ekspress)
Harga beli tangan: RM 10.00 (Gitartong menjual tangan dengan murah... mari mari mari ...)

Apa kejutan yang istimewa kepada pembeli online??

Ya, ada hadiah istimewa kepada pembeli-pembeli online. Mereka bukan sahaja mendapat CD album gitartong, malah menerima sebuah kaset RealXPDC live secara percuma! yang juga Gitartong dapat secara percuma. ma ma ma haha! (gema)

Langkah satu: Simpan nombor akaun maybank Gitartong ini: 151306667720. Masukkan jumlah wang yang sepatutnya sebagai pembeli online. jangan ambil nombor itu untuk tikam Magnum. tilt !!! haram

Langkah kedua: Hubungi Gitartong dan maklumkan yang anda telah memasukkan sejumlah wang kedalam akaunnya dengan cara meng'email' atau sms:0197885624 (panggilan profesional sahaja akan dilayan, kalau ada yang nak mengorat lupakan, ini artis yang tak berapa hensem)

Langkah ketiga: Pakai make-up tebal-tebal, tunggu posmen di depan rumah anda setiap hari (Gitartong akan memaklumkan kepada anda jika CD anda telah di pos), selagi CD tak sampai anda bebas mengorat abang posmen itu tadi...

Mudahnya!

Iklan tidak berbayar...

2 comments:

gitartong said...

haha! aku baru teringat nak jengok blog kau ni.

kenapa takde orang komen ni? ianya menandakan blog ini tiada pembacanya..

airmas_sz said...

suwey betullah aku masukkan iklan tak berbayar ni .. dah la letak free orang tak mau tengok pulak ... hahahahaha