Facebook Badge

2/23/2009

डकवा

Sewaktu perang melanda Iraq saya sangat marah, sangat-sangat marah, tetapi apalah sangat nak marah kalau orang di Iraq pun tak marah.



Lagu ini saya buat untuk perang di Iraq, sikit hari lagi mana tau ada perang lagi, cam kat Perak ni, perang kuasa tak sudah-sudah. menci betul, tapi buat apa nak menci kalau orang Perak pun tak menci ....

2/21/2009

चेनता रेधा

video

Lagu ini asalnya saya bikin dalam irama rock tak hingat dunia, sekarang terimalah lagu ini dalam bentuk unplugged, muzik yang sesuai kalau pakai gitar tong, tapi bukan saya yang main tapi computer saya yang main, kecuali suara yag merdu tu suara saya yang asli hahahahaha...

Tajuk : Cinta Reda Seorang Hamba
Lagu : Airmas_sz (esastera.com) ssrock (rockapak.org)
Lirik : Amir Mukhriz

Aduhai ombak /Khabarkan aku tafsir cinta /Buat kurungkai gelisah hati /Buat kutahan amarah diri/ Buat kutabah hidup sendiri /Ketika kasih hatiku /Dibawa pergi /Aduhai ombak /Hulurkan aku gebar reda /Supaya hangat tubuh sengsara /Supaya nyenyak tidur derita /Supaya bermimpi aku bercanda di syurga /Aduhai ombak /Pakaikan aku persalinan hamba /Biar ku sedar letak diriku /Biar betul langkah kakiku /Biar tepat pacul kalimahku /Terima kasih ombak /Untuk tafsir cinta /Untuk gebar reda /Untuk persalinan hamba /Yang hadir bersamamu /Dalam sekelip mata

Sajak : Amir Mukhriz KUSTEM 1.xi.25

Amir ni muda belia budaknya dan sangat bersopan santun. bukan macam saya , sangat garang dan brutal ...hahaha

2/19/2009

कबां

Kawan aku cakap kalau nak kasi orang cari blog ngko , kena kreatif, jadi aku nak cuba ni. yang sensasi sekarang ni tentu elizabeth wong dengan gambar yang kononya lucah tu, aku tak tahu la tapi yang aku tahu dan aku sangat-sangat rasa sekarang ni dia tu di zalimi...

जालिम

Doa orang yang di zalimi sampai direct , walaupun doa itu dari orang bukan islam, kalau kamu menjadi zalim, sanggupkah kamu mengadap balasan dari tuhan, yang biasanya direct juga.

2/13/2009

रॉक कपक केर

Malam Gelanggang Rockapak ... huh apa nak jadi dengan budak-budak tua sekarang ni

video